Járvány!
2021. február 13. írta: Szentgyörgyiné Pellet Sára Szentgyörgyi Zoltán

Járvány!

COVID-19!

Kedves olvasóink! 2020 Márciusa óta amióta bejött az Országba a COVID-19 vírus.

 

Azóta be vagyunk zárva az otthona, ez azt jelentette, hogy nem mehetünk ki az otthonból, látogatókat se fogadtatunk. Volt,és van is pár külsős barátunk akiket megtudtunk kérni hogy vásároljanak be nekünk, 1 héten egyszer, a Főportáig lehetett behozni az árut, és úgy vehettük át, hogy a portán lefertőtlenítetek.

 

2020 Júliusába kB két hónapra felszabadítottak. Ezt azt jelentette, hogy Gödöllőn a városba kimehetünk, látogatókat fogadtatunk, és haza mehetett aki szeretett volna, Ez kB 1 hónapig tartott. Utána megint jöttek a fokozatos szigorítások.

 

Ez azt jelentette, hogy ismét nem mehetünk ki megint az otthonból, látogatókat se fogadhatunk. Van pár külsős barátunk akiket ismét megtudtunk kérni hogy vásároljanak be nekünk, 1 héten egyszer, ugyanúgy csak a Főportáig lehet behozni az árut, és úgy vehetjük át, hogy a portán lefertőtlenítetek.

 

Már 22. hete vagyunk ismét be vagyunk zárva.

 

2020 Május óta a Magyar Református Szeretetszolgálatnál dolgozok itthonról.

 

 Online tudunk dolgozni, van egy weboldalunk ahonnan lehet rendelni DXN termékeket, meg egy blogunk is van. Mindenki figyelmébe ajánljuk egy videót ami rólunk szól.

 

https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/310023166

http://kitartasakarat74.blog.hu/

https://www.youtube.com/watch?v=mmKzDMqGtyI



Szentgyörgyi Zoltán, Szentgyörgyi Pellet Sára
Kerekes székes mozgássérült házaspár

https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/310023166

A bejegyzés trackback címe:

https://kitartasakarat74.blog.hu/api/trackback/id/tr2416425644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása