Nyolcpontnyolc!
2017. október 17. írta: Szentgyörgyiné Pellet Sára Szentgyörgyi Zoltán

Nyolcpontnyolc!

Segítség kérés!

Kedves olvasóink! 2017.11.25-én, Szombaton reggel 10:00 és délután 17:00 között a Lurdy házba a Nyolcpontnyolc Partira. Keresünk egy hölgyet, aki gyakorlattal rendelkezik és tudna segíteni nekünk evésbe, ivásba, és folyó ügyeink intézésében. Azért szeretnénk ott lenni, hogy fejlesztjük tudásunkat, és hatékonyabban tudjunk online dolgozni DR. Farkas Anikó Mentorunk segítségével.

 

Mi ez a "nyolcpontnyolc?" "Specht József & Vali bejegyzésé" "Kilenc éve, 2008. augusztus 08-án csatlakoztunk a #DXN -hez. A dátumban tehát három nyolcas szerepel: 2008. 08. 08. Ebből származik csapatunk aktív hálózatépítőinek és minden új csatlakozónak létrehozott - főként online - támogató és tréning rendszerünk a #nyolcpontnyolc system."

 

Van egy weboldalunk ahonnan lehet rendelni DXN termékeket, meg egy blogunk is van. Mindenki figyelmébe ajánljuk egy videót ami rólunk szól.

http://enisdolgozom.dxn.hu/

http://kitartasakarat74.blog.hu/

https://www.youtube.com/watch?v=mmKzDMqGtyI

Köszönettel:

Szentgyörgyi Zoltán, Szentgyörgyiné Pellet Sára
Kerekes székes mozgássérült házaspár

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kitartasakarat74.blog.hu/api/trackback/id/tr1313004030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása